Jag är uttråkad

(bild från internet)
 
Jaha här sitter jag ensam i min lägenhet och bara väntar på att tiden ska gå..jag är nämligen uttråkad. Jag vet inte vart jag ska bli av..och saken blir inte bättre jag har ångest ska även tvätta i kväll på valborg....normalt? nej men sanningen är den att jag skiter i valborg...tycker inte det är något att fira. Visst de man firar våren med att säga hej. fast de tycker jag inte att man behöver..man kan väl fira varje dag när det är vår och inte ha en speciell dag till det! nu har jag sagt mitt nu är det upp till er och tycka till ;) ciao!
 

2 KOMMENTARER
Kategori: / Citat

Snälla ångest dö

Det är inte så lätt att leva med ångest...den äter upp en inifrån..jag kan bara se på när mitt inre blir skadat...jag får ångest när jag vill vara ute men inte kan ;/ eller att jag måste ta hand om något tex ett djur eller en människa. jag glömmer totalt bort mig själv och orkar inte med mig..jag förstår inte vad felet är? 
 
kan det vara min ångest som kryper i kroppen? jag hatar dig du dumma ångest kan du inte bara försvinna? jag vill kunna andas normalt och vara lugn..men i tankarna så existerar oron...den lixom maler och maler jag kommer aldrig någon stans...jag står och steppar på samma ställe! gaaah va galet tråkigt det lät men så är mitt liv just nu..det är tråkigt och leva speciellt med ångest som aldrig går bort. snälla ångest dö!
 
 

5 KOMMENTARER
Kategori: / Ångest