Öronproblem

Är lite orolig pga att min hörsel försämrats på höger öra speciellt märkbart sedan jag flyttade sängen tvärs över rummet och måste ha tv:n högt och hör ändå inte allt...jag blir knäpp på mina öron...Jag har nämligen blivit opererad i båda öronen höger öra 4 gånger + vänster öra 1 gång...det var vänster öra som blev opererad allra sist och när dokorn borrade upp min hörselgång så tog dom lite skinn från mitt vänster lår och stoppade in i örat.Doktorn opererade mina öron för det gick inte att se in ända in i. inte ens med den minsta örontratten  kom doktorn längst in och kunde inte se ordentligt. 
tex om jag ligger med höger öra upp då hör jag inte klockan ticka men om jag ligger med vänster öra upp så hör jag den helt normalt..sist jag var inne på öronkliniken så skulle dom ta hörselprov nästa gång vi sågs, men  tji fick jag dom har inte kallat på mig än..men jag ska ta de med min ssk.
 
Jag fattar det inte är det inte ångest, så är det handen, är det inte handen så är det magen, är det inte magen så är det fingrarna, är det inte fingrarna så är det myrkrypningar, är det inte myrkrypningar så är de öronen..OSV....
ja som jag vill ha sagt är att det ska altid vara någonting under utredning gällande min kropp..jag saknar den friska annelie den utan alla besvär...men har haft besvär sedan jag föddes är uppvuxen med öronproblem. sååå egentligen vet jag inte hur det känns och vara frisk? 
 
Det är sjukt att jag varit kroppsligt sjuk sedan barnsben långt innan jag kunde gå..Jag fick alltid sitta brevid den som välte bänkar eller smällde med dörrar vareviga gång jag kom tillbaka till skolan när jag varit och blivit opererad. det var ju dock inte de roligaste men snäll som jag var sa jag inget utan accepterade situationen genom att sitta och stirra på den välta bänken vid sidan om mig...Är det detta livet går ut på kroppsliga bekymmer?
 
 

7 KOMMENTARER
Kategori: om mitt liv

Sanna

Publicerad 2017-08-08 22:45:09

Ja, va jobbigt när det alltid är nåt! Kramis

Svar: ja de är mega jobbigt vill bara må bra kramisar
tippellertopp.blogg.se

Netti Starby

Publicerad 2017-08-09 05:14:45

Usch vad jobbigt! <3 Kramis

Svar: ja det kan man lugnt påstå ❤️ kram
tippellertopp.blogg.se

Jessica Högberg

Publicerad 2017-08-09 09:56:19

Nä,så ska det inte vara...

Svar: precis så ska de inte va ;/
tippellertopp.blogg.se

elin

Publicerad 2017-08-09 10:37:48

Hoppas öronen blir bättre snart!<3

Svar: ja jag oxå ❤️
tippellertopp.blogg.se

Linda

Publicerad 2017-08-09 10:57:32

Inte kul att det är problem!

Svar: nej det är skit jobbigt :D
tippellertopp.blogg.se

Asylmamma

Publicerad 2017-08-09 12:55:48

Åh vad jobbigt! Jag hoppas verkligen att du får ordning på hela kroppen och framförallt öronen ❤️

Svar: ja det är såååå jobbigt det vill jag med ❤️
tippellertopp.blogg.se

Åsenslantliv

Publicerad 2017-08-09 13:41:47

Gud så tråkigt att de alltid är något, hoppas de blir löser sig med allt! Kram på dig!

Svar: ja det är fruktansvärt jobbigt blir såå less på skiten kramisar
tippellertopp.blogg.se

Öppna ditt hjärta
Publiceras ej