Jobbiga känslor + konstskapelse

Jag mådde sååååå dåligt i gårkväll även idag men är lite starkare i psyket...jag bara grät & var allmänt deprimerad samt ångestfylld till 100 %  man kan säga att jag bröt ihop....detta slutade med att jag hade dödstankar.....ja berättade de för personalen i ett brev jag skrivit...." jag har ingen att älska & ingen vill älska mig...jag kommer dö ensam & övergiven" var lite av vad jag skrev om.. ja vet att jag har min familj me det är inte samma sak som att ha en egen familj om ni fattar...ja villl inte sitta ensam varenda helg..jag vill kunna träffa någon som inte bara är ute efter sex..jag vill uppleva saker när jag mår ok........det var hög risk för suiced försök, men inget hände jag bara bröt ihop.......jätte jobbiga känslor
 
jag skulle få hjälp av en läkarbil men dom kom inte förren kl 14.15 ca idag när dom ringde i gårkväll..inte heller dom kunde hjälpa mig..dom erbjöd fel sorts medicin hade ja vetat de innan så hade ja inte välkomnat den läkaren..himla kass efter en stund vände jag mig om och drog täcket över huvudet & sa du kan gå nu. alltså skit kass läkare....gud vad jag ångrar att ja ställde upp på denna träffen, men svårt att veta innan!!!
 
så jag får bita ihop å försöka få en bra nyår hos min pappa!!!! hoppas på att må ok!!!!! fokus!
 
GOTT NYTT ÅR!!!!!!
 
min senaste skapelse för att tänka på annat en stund visas här nedan 
 
 
 

4 KOMMENTARER
Kategori: / Känslor

Mellandags rea + new in

Ja ha då var man nere på stan två gånger i dag ena gången handlade jag mat å nästa gång shoppade jag en jacka/kappa med leopardmönster..har spanat in detta plagget innan jul...å tänkte näe jag väntar sååå vips fanns den kvar i min storlek fanns två till men dom var fel i storleken en sådan tur jag har att den fanns kvar blev glad...dessutom är jackan/kappan extremt mysig....en riktig vinter kappa och för halva priset! ja tack köpte den på lindex för ni som undrar....visst är den gosig & jätte fin? ska ni shoppa något på rean? eller har gjort?
 
 
 
lite suddig jag vet men min hand skakade hela tiden :P
 

5 KOMMENTARER
Kategori: / New in