Tror jag har början till anorexi

Även fast det inte syns på mig nu så tror jag att har jag början till anorexi 
  • Stark viktfobi. ✔
  • Livrädd för att gå upp i vikt. ✔
  • Störd kroppsuppfattning. ✔
  • Stolt över att vara mager, om du inte är mager är du värdelös.
  • Prestationsångest, du känner att du måste prestera till max och vara perfekt. ✔
  • Matfixering och kraftig bantning ✔
Alla med markering är sådant som stämmer in på mig....jag känner hur det anorektiska knackar på min dörr i alla tankar..jag vet inte var jag ska vända mig för det kommer sluta så illa att jag en dag blir skinny. Jag kämpar verkligen att jag ska äta så lite som möjligt men ändå inte för mkt. vill ner i vikt allt jag önskar i mitt liv är att bli smal...jag vill inte vara en fet flodhäst..jag vill leva och må bra.....
 
lyssna gärna på texten i låten så jävla sant:
 

2 KOMMENTARER
Kategori: / om mitt liv

Min kamp kring Anorexi

 
Lång text
 
Det kom smygandes på mig och inte som ett brev på posten…jag led av anorexi..det hela urartade jag slutade att äta. Jag ville inte leva. Jag ville bli smal smal pga att min farmor blev sjuk smal hon dog i cancer 2001  som gick ut i vävnaderna…jag vill känna hennes smärta…att se henne plågas inre till döds var ingen vacker syn.

2012 tror jag det var så blev jag inlagd på psyk. Jag vägde då 43 kg och är 160 cm lång. Jag svimmade ofta och fick ha dropp vid min sida hela tiden. Antagligen för jag inte skulle dö…personalen försökte ge mig näringsdrycker att dricka men nej det gick icke..jag var rädd för att näringsdryckerna skulle göra mig tjock därför drack jag dom inte. Jag tror det gick nästan ett år sedan började jag så smått äta 200 gr mjölkchoklad 2st i veckan åt jag..sedan gick de ytterligare ett tag. Det var måhända inte så bra att jag starta mitt ätande me choklad men jag ville ut från avdelningen så jag fick ju äta något…maten var inte så god ända tills jag fick en egen lista på maträtter som jag faktiskt kunde äta….

2014 i juli fick jag åka till ett boende där jag bor nu…jag måste ha personal hos mig när jag ska äta annars äter jag inte..och då är det risk att jag blir smal smal och får anorexi igen…det är min stora fasa…jag har dom tankarna fortfarande om min farmor

2017 idag väger jag runt 86 kg och känner att jag hatar min kropp jag vill ner ett par kilo till. Dessutom gick jag upp 30 kg på ett halv år och ingen ville ta tag i det.. jag bad om hjälp hos en läkare att jag ville ha en dietist..då denne läkare svarade du vet mkt väl vad du får äta och inte äta. Dom på boende kan väl hjälpa dig? Än i dag har jag inte fått hjälp. Jag kämpar som fan med vikten..jag äter mindre portioner..och hoppas på ett bra resultat. Vid nästa vägning. Jag väger mig med två veckors mellanrum. Jag blir/är så fixerad vid siffrorna på vågen. Har jag inte gått ner blir jag besviken…och har jag gått ner något blir jag exalterad. Jag känner av min anorexi än i dag..den gnager i själen. Anorexin har flyttat in förevigt..en  gång fått smak alltid stannar den kvar. I bakhuvudet sitter en människa som säger: ”du vet att du har varit/är sjuk fast det inte syns samt du får inte äta det och inte äta det för det gör dig tjock”.

Vissa dagen kan jag bara stänga av signalen/människan men ibland vill jag bara ge upp. Sluta äta och så är karusellen igång igen och det är inget jag rekommenderar. Det är kämpigt att leva med en sjukdom som till en början inte syns. Jag tror jag lever i en anorexivärld!

 (bilderna är från nätet)
 

6 KOMMENTARER
Kategori: / om mitt liv