#Metoo

Ingen kan väl ha missat att #metoo spridigt sig världen runt ? kvinnor delar med sig utav sina sexuellt ofredande samt våldtäkter. Det inre kvinnorna burit på kommer ut vilket i sin tur är riktigt bra…sååå vi kvinnor kan få bli förstådda, hjälpta från den vanliga sexualiseringen som trackar en & annan kvinna.

 

När jag var 10 så hade ja en jämnårig kille ”sex” fast med kläderna på. Han lekte med sina soldater & jag satt mittemot rätt som de var så greppade han mina handleder tryckte ner mig i soffan med våld. Han var stark. Jag fattade inget. Han hade aldrig gjort så innan.alla fall han la sig ovanpå min & tryckte sin K*K mot min F***A!Han var ganska hårdhänt. Jag berättade detta för en jämnårig tjej i min klass & hon sa att han var kär i mig …Det trodde jag också…skickade ett brev men då blev han rasande sedan den dagen har vår kontakt avbrutits helt. Vi har setts någon gång efter brevet men jag håller mig på avstånd.

En sommar när jag var på en avdelning så var de en man i 43 årsåldern som lockade i mig på dass. Han & jag började grov hångla meningen var bara kram & puss men sedan försökte han få in sin banan i mig & då vägrade jag eftersom jag är trång + att det kändes fel. Jag berättade vad som hänt sedan blev jag  flyttad  till en avdelning med bara tjejer i Växjö.

En annan gång på avdelningen så kom en kille som jag inte kände för att häsla på mig så spelade vi monopol…han ville att jag skulle suga av honom jag vägrade men han tjatade på mig så jag fick göra de ändå. Riktigt äcklig typ ångrar att jag bjöd dit honom.

 

Varför ska vi tjejer stå ut med en massa skit & om man får en känsla så säger man ifrån då blir de helt plötsligt tjejens fel det är inte rätt. Rätt ska vara rätt! stå på er tjejor!

 

5 KOMMENTARER
Kategori: kärlek

Ida

Publicerad 2017-10-22 11:23:41

Stor kram fina du <3

Svar: åh men tack fina du :D <3 kram
tippellertopp.blogg.se

Jessica Högberg

Publicerad 2017-10-22 12:52:51

Duktig du är som berättar, både nu och då!

Svar: åh tack min kära bloggvän :D
tippellertopp.blogg.se

Netti Starby

Publicerad 2017-10-22 12:55:52

Usch vad vidrigt och jättebra att du lyfter ämnet! <3 Kramis

Svar: ja de är jobbigt ja ville öppna mitt hjärta <3 kram
tippellertopp.blogg.se

Sanna

Publicerad 2017-10-22 14:31:50

Ja, det är hemskt hur vi kvinnor kan bli utsatta! Men på vilket sätt menar du med att du är trång? ツ♡. Kramis

Svar: ja de är fruktansvärt hemskt kram
tippellertopp.blogg.se

LIL' BABUSTYLE - Here's my story

Publicerad 2017-10-22 22:22:30

Starkt av dig att berätta! Usch vilka vidriga människor det finns!

Svar: åh tack :D ja vissa människor är vidriga
tippellertopp.blogg.se

Öppna ditt hjärta
Publiceras ej