I morgon ny tid, nya tag?

Kan ni fatta? det är sista januari idag..& en ny månad imon det blir lixom hejdå januari & hej februari dessutom kommer det komma upp ett inlägg i bloggen om måendestatus hur jag mår i själen, tankarna, hälsan , kosten & framtiden...det är en sak ja tycker är kul att ha här i bloggen som ja gör den 1 varje månad......yeah yeah.
 
Jag har en sådan ångest inför nya saker så som månadsbyte å sånt veckor men egentligen borde jag tänka äsch ny tid nya tag right? få ni ingen månadsångest? eller årsångest? jag får tyvärr båda delarna + lite annan ångest utöver det...men snart får ja träffa min psykläkare & ta ett snack med den för sååå här kan jag inte leva!
 
 
bildtexten kommer från nätet 

5 KOMMENTARER
Kategori: / Ångest

Den naturliga vägen är inte alltid den lyckligaste

skulle egentligen varit hos tandhygenisten idag men vaknade kl 05 ca med världens mensvärk..kunde ej få medicin pga att de ej fanns tillängligt. då nattpersonalen ej fick lov och ge mig den.blev lite lack där. Jag hade sååå ont i morse i nedredelen av ryggen på baksidan ..har fotrfarande ont och när klokan var ca 8.20 fick ja min efterlängtade medicin....men den har ej hjälpt mot värken i ryggen...
 
ja skulle egentligen till tandhygenisten idag kl.10.30 men det slutade med att jag ställde in den tiden tur det för såååå som jag mår idag är inte kul...det är inte trevligt och heta annelie idag...kan ja meddela...den naturliga vägen är inte alltid den lyckligaste ;) tänk på det!!!!!
 
 

7 KOMMENTARER
Kategori: / Tankar

Här är min dagens

Dagens gått upp: 07.40 ca woop woop
Dagens väderlek: deprimerande skiit till en början (regn) sedan lite sooooool
Dagens att-göra: promenerat, handlat & softa samt surfa på datan :P
 
Dagens outfit: slarvkläder i svart...palla lixom alldeles för trött idag för att orka bry mig 
Dagens make up: just natural me..dvs nada haha ja är precis lika vacker utan som med hehe 
Dagens frisyr: utsläppt med mitt fina röda hår
 
Dagens hur-jag-mår? skapligt dock lite smått ångest
Dagens hiss: att de gick bra i affären 
Dagens diss: vädret i FM & ångesten
 
Dagens citat: ångesten kokar över precis som en ångkokare ( av mig )
 
 
 
 
 
 

7 KOMMENTARER
Kategori: / Dagens