Ångest i fyrkant

När man har ångest ska man andas i en fyrkant...du andas in räknar sakta till tre flyttar du på fingret & gör så tills du gått runt hela fyrkanten...det sägs lindra ångest, men inte min ångest...ja har en sådan fyrkant som ja fått av en arbetsterapeut det är värt ett försök ;)
Mitt exempel
 
 
 
det är oftast en känsla bakomliggande den ångest man har som i sin tur kan skapa panikatacker gråt, chock bröstsmärta...att leva med ångest är som att bli påkörd utav en ångvält. du bara vill dö, men ångesten i sig dödar inte en människa. du blir svag & vill bara gråta eller så blir du chockad & kan inte gråta känslorna är olika från person till person från människa till människa...det är upp till dig vad du vill göra åt din ångest?jag vill leva efter normer där ingen ångest existerar, men det blir svårt för jag har sååååå extrem ängslan inom mig  som gör att jag har svårt & ta tag samt förstå mina egna fel & brister inom denna känslan.
 
jag tänker göra det enda rätta ansöka om en GAD utredning!
 
 
 

3 KOMMENTARER
Kategori: Ångest

Netti Starby

Publicerad 2018-01-04 19:29:18

Det där har jag också fått lära mig och brukar försöka att göra det någon gång varje dag :-D Kramis

Svar: va bra funkar de för dig? kram
tippellertopp.blogg.se

Gabriella

Publicerad 2018-01-04 21:01:39

Synd att det inte lindrar din ångest!! :(

Svar: japp mkt :/
tippellertopp.blogg.se

Jessica Högberg

Publicerad 2018-01-05 11:21:00

Fyrkanten låter värt ett försök... finns också många fina appar med mindfulness... Då man lyssnar på rösten och bara är... jag gillar dom!

Svar: ja de är ju det :D kul att du gillar dom apparna :D
tippellertopp.blogg.se

Öppna ditt hjärta
Publiceras ej