en årsresume ala 2015 del 1 av 2

 1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tappade min börs två gånger, fått förklarat på ett bra sätt varför man inte ska skära sig, haft/har en ekonomi som suger, blivit polisanmäld, fått ett mjukisdjur från ambulanspersonalen, gått upp 30 kg på ett halv år.
 2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej jag hade inga :P
 3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej inte vad jag vet eller minns
 4. dog någon som stod dig nära? Jag kände en som dog men den var mig inte nära :S
 5. vilka länder besökte du? Inga
 6. är det något du saknat år 2015 som du vill ha år 2016? Mer frihet och slippa åka in på avdelningen och att få rätt diagnos.
 7. Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 13/11 paris attentatet och det var mitt sista besök på akuten för att bli ihop sydd. Aldrig mer!
 8. vad var din största framgång 2015? Att jag fått en ny doktor som fixat en utredning
 9. vad var det största misstaget 2015? Att jag söp mig full pga ekonomiska problem, när jag blev anmäld, satte en varm tallrik på min ena förälders träskiva fick värsta gnället.
 10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte sjuk men snuvig när jag ätit eller varit ute, skurit mig på handledernas undersida
 11. vad var det bästa köpet? Antagligen nått klädesplagg
 12. vad spenderade du mest pengar på? Små saker så som tex. snask
 13. gjorde någonting dig riktigt glad? Ja när jag fick veta att det blir en utredning
 14. vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2015? jag swipa höger och fan va bra nya låtar som jag hörde första gången i somras på tv.
 15. var du gladare eller ledsnare i år jämnfört med tidigare år? Jag har varit mer nedstämd tror det berodde på medicinen men sedan byttes den ut och då blev jag genast piggare så summan av kardemumman är lika med mkt motivation just nu.

3 KOMMENTARER
Kategori: / Allmänt / listor